Министерството на външните работи съветва българските граждани да избягват пътувания до Обединеното

...
Министерството на външните работи съветва българските граждани да избягват пътувания до Обединеното
Коментари Харесай

МВнР съветва българите да не пътуват до Великобритания заради опасни бури

Министерството на външните работи поучава българските граждани да заобикалят пътувания до Обединеното кралство поради предстоящо неприятно време. Заради бурята Герит на през днешния ден и на следващия ден във Англия се чакат мощни ветрове и пороен дъжд, както и превалявания от сняг до 10-15 сантиметра в северните елементи на Шотландия.
Влошената метеорологична конюнктура ще засегне Шотландия, Уелс и централната и северозападна част на Англия. Лошото време ще попречва всички типове превоз, като се чакат също спиране на електрическото зареждане и наводнения в засегнатите региони, се показва в известието на министерството. При опция следва да бъде лимитирано пътуването в тези региони, като е належащо пътуващите авансово да се осведомят от графиците на съответните превозвачи за възможни промени или анулация на съответната транспортна услуга.
При нужда от подпомагане българските жители във Англия могат да се обръщат към българското дипломатическо посланичество в  Лондон на следните номера: +44 20 7581 3144, +44 0 20 7584 9400. Сигнали може да се подават и на имейл адрес: .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР